Gratis winterbanden wissel bij John Greup

Goed voorbereid de winter in

Dat doet u ondermeer door tijdig te wisselen naar winterbanden bij Autobedrijf John Greup in Bergharen. Dat is niet alleen veilig maar ook goed voor uw portemonnee. Winterbanden hebben een speciale rubber samenstelling en profiel. Dat maakt dat ze bij temperaturen onder 10 graden Celsius en op nat wegdek beter presteren. Dat merkt u aan een beter weggedrag en een kortere remweg. Dus wacht niet op de eerste sneeuw als u winterbanden wilt laten monteren. Maak tijdig uw wisselafspraak.

Gratis bandenwissel

Bij een onderhoudsbeurt demonteren we altijd de wielen. Als u de bandenwissel combineert met een onderhoudsbeurt is het voordeel voor u en plaatsen we zonder extra kosten de winterwielen. Komt dat qua planning niet uit en wilt u toch de wielen op een ander moment laten wisselen, ook dan betaalt u niets te veel. Voor slechts 25,- wisselen wij de wielen*.

* in geval de banden op velgen gewisseld moeten worden zullen we deze moeten de- en monteren en aansluitend moeten balanceren. De kosten daarvoor bedragen slechts 60,-

banden service