Autobedrijf John Greup, specialist in KIA

Al zolang KIA in Nederland vertegenwoordigd is zijn we enthousiast over het merk en de modellen. Eerst als (service)dealer en tegenwoordig als specialist in KIA. Wij houden uw nieuwe of gebruikte KIA graag betaalbaar in topconditie!

Specialist in Kia

Nieuwe KIA kopen

Het voordeel voor u is dat we als specialist in KIA onafhankelijk zijn en u dus goed en objectief kunnen adviseren. Wij kunnen uw nieuwe KIA leveren zoals u het wilt en met behoud van fabrieksgarantie.

Dus bent u van plan een hagelnieuwe KIA te kopen kom dan bij ons langs, vaak kunnen wij u een beter voorstel doen dan de dealer.

Gebruikte KIA kopen

Autobedrijf John Greup is erg precies als het gaat om gebruikte KIA’s. Alleen KIA’s die door John Greup zelf goed bevonden zijn komen in de showroom te staan.

Elke KIA-occasion krijgt voor aflevering een onderhoudsbeurt. Uw aanschaf wordt met de hand gepoetst en geleverd met BOVAG garantie en pechhulpservice. Opdat u veel en lang plezier van uw KIA zult hebben.

Staat de KIA van uw voorkeur niet bij ons in de showroom? Geen probleem met onze zoekservice gaan we uw KIA vrijwel zeker vinden.

KIA APK, Onderhoud en reparaties

Uw nieuwe of gebruikte KIA houden we graag in topconditie. Omdat we beschikken over de benodigde technische informatie en testapparatuur behoud u het recht op fabrieksgarantie. Voor een overzicht van al onze services zie onze servicepagina.