Service

Vakkundig & Voordelig. Bij Autobedrijf John Greup kunt u daar van op aan!
Reparaties

Reparaties

Naast onderhoud en APK kunnen we ook alle soorten reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributie of het stellen van het diagnose. Wij regelen het snel een betaalbaar.

Reparaties

Pechhulp service

Met de CarProf Pechhulp van Autobedrijf John Greup heeft u dekking in heel Europa. U komt bij pech niet voor verrassingen te staan en u en uw passagiers zijn verzekerd van de juiste hulp. Deze Pechhulp is exclusief voor u verkrijgbaar na het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt en de eventuele daaruit volgende hersteladviezen.

Onderhoud

Onderhoud op maat

Voor jonge adviseren onderhoud volgens fabriekvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.

Distributieriem

Distributieriem vervangen

Over de distributieriem moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd! Want breekt de distributieriem, dan zijn de gevolgen niet te overzien.

Diagnose

Diagnose service

Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij Autobedrijf John Greup in Bergharen kunnen we de diagnose stellen.

Als merkonafhankelijk autobedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens.

Banden

Banden service

Banden zijn het enige onderdeel van de auto waarmee u met het wegdek verbonden bent. Een goede conditie is dan ook van levensbelang. Autobedrijf John Greup adviseert u graag over de banden die het beste bij u en uw auto passen. Ruime keuze, scherpe prijzen.

Automaat

Automaat spoelen

Een automatische versnellingsbak waarvan de olie nooit ververst hoeft te worden? Veel autofabrikanten en hun dealers zullen u vertellen dat dat inderdaad zo is! De praktijk bewijst het tegendeel. Ook olie van een automatische versnellingsbak verouderd en vervuilt tijdens gebruik.

APK

APK

Bij Autobedrijf John Greup kunt u rekenen op een eerlijke APK keuring voor een eerlijk tarief. Wij gaan niet mee met de APK-stuntprijzen van soms maar 15,-. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

Airco

Aircoservice

Uw airco kan elk jaar wel een opfrisbeurt gebruiken. Met een airco kunt u het klimaat in uw auto helemaal naar uw hand zetten. Ideaal. Maar ook een airco heeft onderhoud nodig. Bij Autobedrijf John Greup bieden we u meerdere services.