Is uw auto al aan de APK-beurt?

Auto’s worden tegenwoordig zo goed gemaakt, dat de periode tussen de APK-keuringen is verlengd. Er geldt nu een 4-2-2-1 interval. Een benzineauto van 2005 of jonger heeft na 4 jaar zijn eerste keuring. De twee keer daarop is de auto pas na 2 jaar aan de beurt. En pas als de auto 8 jaar of ouder is, moet hij om het jaar worden gekeurd. Dat scheelt dus weer, als u een jonge auto heeft.

Apk keuring bij John Greup

Bij de APK keuren we uw auto op veiligheids- en milieuaspecten

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Bij deze in Europa verplichte keuring controleren we of uw auto aan de verkeersveiligheids- en milieueisen voldoet. De APK is slechts een momentopname. Ook als uw auto goedgekeurd is, blijft het belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren.

Tijdens de APK lopen wij alles voor u na

Bij de APK controleren we uw auto op verkeersveiligheid. Daarbij letten we op de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast checken we of de uitstoot van uw auto aan de milieueisen voldoet. Daarvoor doen we bij dieselmotoren een roetmeting en bij benzinemotoren een viergasmeting. En tenslotte controleren we kentekenbewijs deel I, het voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.

De APK combineren met een beurt levert u tijd, geld en vooral gemak op

Een deel van de werkzaamheden bij een APK en een onderhoudsbeurt is hetzelfde. Dus dat levert u een besparing op. Mocht er wat aan uw auto mankeren, dan kunnen we dat meteen repareren. En u bent uw auto maar één keer kwijt. Door de keuring en een kleine of grote onderhoudsbeurt te combineren, bespaart u dus tijd en geld. En het levert u bovenal gemak op.

We zijn veel voordeliger dan de merkdealer, maar geen prijsstunters

Voor de kwaliteit die wij leveren, betaalt u een aantrekkelijk lage prijs. Dat komt door ons scherpe uurtarief. Daardoor bent u bij ons altijd voordeliger uit dan bij de merkdealer. Wij gaan niet mee met de stuntprijzen van soms maar 19,-. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

Een eerlijke prijs voor een objectieve keuring

Of uw auto op benzine of diesel rijdt maakt niet uit. In beide gevallen kost de keuring € 45,- all-in. Dus geen bijkomende kosten voor viergastest (auto’s met benzinemotor) of roetmeting (diesels).

Afspraak maken

Bel nu Autobedrijf John Greup in Bergharen op 0487-53 17 11 voor een snelle afspraak of plan uw afspraak gemakkelijk online