Breekt de distributieriem, dan bent u pas echt ver van huis

Over de distributieriem moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd! Want breekt de riem, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Een kapotgeslagen distributie riem kan soms zelfs een total loss van de motor veroorzaken.

distributie vervangen

Wanneer moet de distributieriem worden vervangen?

In uw serviceboekje staat vermeld wanneer en bij welke kilometerstand de distributieriem moet worden vervangen. Soms staat dat ook op een sticker onder de motorkap. Komt u er zelf niet uit? Neem dan het zekere voor het onzekere. Bel 0487 – 53 17 11 of rij even bij ons langs ’t Hufke 1 in Bergharen. Wij helpen u graag.

Wij hebben de juiste kennis en het materiaal om de nieuwe riem te monteren

Bij Autobedrijf John Greup in Bergharen beschikken we over de benodigde kennis, het vakmanschap en het speciale gereedschap om de riem professioneel te monteren. Bovendien is de riem zelf van topkwaliteit. We monteren namelijk uitsluitend distributieriemen van Gates. Deze voldoen aan de zwaarste eisen en gaan bijzonder lang mee. Gates is dan ook de leverancier van vrijwel alle gerenommeerde automerken.

Is uw distributieriem aan vervanging toe? Vraag dan nu een offerte aan

Vervang uw riem op tijd. Daarmee vermijdt u heel veel schade en voorkomt u dat u de riem echt moet aanhalen. Bij Autobedrijf John Greup klaren wij die klus niet alleen professioneel, maar ook heel voordelig voor u.