Meer over Autobedrijf John Greup in Bergharen

Autobedrijf John Greup  is een familiebedrijf dat in 1978 is opgericht. De dagelijkse leiding is in handen van John Greup die tevens de verkoop onder zijn hoede heeft. Echtgenote Joke zorgt ervoor dat de administratieve bedrijfsvoering op orde blijft en zoon Onno regelt alles voor de klanten op het gebied van reparatie en onderhoud.

CarProf John Greup

In de loop van jaren heeft het bedrijf van John Greup zich ontwikkeld tot specialist in KIA én full-service autobedrijf voor alle merken met een regio functie in het land van Maas en Waal.  Alles onder één dak voor alle merken, wel zo gemakkelijk.

De persoonlijke benadering en informele sfeer zorgen ervoor dat klanten zich snel thuis voelen. Die persoonlijke aandacht in combinatie met extra ruime openingstijden en vergaande service maken een belangrijk verschil in vergelijk met andere autobedrijven.

Ook al zijn we een traditioneel familiebedrijf we realiseren ons heel goed dat de moderne auto  goed opgeleide monteurs vereist, die doelgericht te werk gaan. Daarom besteden we ook veel aandacht aan opleiding en training van onze monteurs. Om die reden hebben we ons medio 2018 aangesloten bij CarProf. Middels deze stap hebben we niet alleen toegang tot actuele technische informatie voor alle merken en modellen, ook kunnen we onze klanten een uitstekende pechhulpservice bieden én 24 maanden internationale garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden.

Tegelijkertijd is Autobedrijf John Greup in Bergharen aangesloten bij BOVAG. Dan weet u dat het met de garanties op verkochte auto’s ook goed zit.